onsdag 4 maj 2011

Gagnef nästa!

Oj vilka intensiva dagar vi har haft, packa upp,packa upp och återigen packa upp! Snart snart är vi väl kanske klara med alla flyttkartonger.

Vi åkte i söndagskväll från Stockholm, ca kl 18, och så kom vi fram senare på kvällen till Gagnef. När vi kom fram hade min kära familj lastat ur en hel mindre lastbil med våra saker, bäddat och ställt upp våran säng så det var bara att ramla ner i den och sova, för oj oj oj va trötta vi var! Vi hade aldrig klarat flytten så här bra utan våra familjers hjälp. Samuel verkar stortrivas, han sover som en stock och vaknar sent oftast efter oss :)

Söndagen var en ganska overklig dag, den började som vanligt med att vi gjorde oss klara att gå ner till kyrkan men sen blev den så mycket annorlunda. Efter gudstjänsten skulle vi säga hejdå till vänner som vi har levt tillsammans med i ca 5,5 år, det var inte lätt vill jag säga. Mycket känslor inom en. Men som tur är så ligger ju Stockholm inte långt bort och det finns ju alla möjligheter att hälsa på :)
Citykonditoriet i citykyrkan hade bakat en gigantisk stor prinsesstårta med vit marsipan och röda fina rosor, den var underbart vacker och god!

Just nu så är Daniel, Samuel och min far vid vårat framtida hus och fixar, så spännande att vi börjar lite smått.

Nu är vi dalmasar!

1 kommentar:

  1. Välkomna till Dalarna igen...Vi ser fram emot att ses snart. Kramar! /Linda & Oscar Bride

    SvaraRadera