tisdag 12 april 2011

Potatismos och tomma väggar

Hello!

Vi började packa våra saker i början av februari för att sakta men säkert kunna skala av lägenheten från saker och pust va mycket grejer man samlar på sig under 5 år tillsammans. Jag trodde verkligen inte att vi hade så mycket men men. Vi har iaf (eller våra snälla föräldrar har) skjutsat tre flyttlass hittills. Och det lär nog bli minst två till. Sist så skickade vi med soffan så nu sitter vi i en säng med en flyttkartong som soffbord, väldigt charmigt! Man känner sig enkel, typ man tager vad man haver, men det fungerar kanon bra och vi lider inte det minsta :)
Det som är lite jobbigt är att väggarna är kala och gapar tomma, det typ ekar ibland när vi pratar, jätte hemskt, haha känns om vi är det mest tråkigaste personerna som inte vill ha ngt på väggarna. Men i allt detta tomma flyttkaos så ser vi ju ändå att det börjar närma sig för varje dag som går, det sjunker liksom in att snart ska vi lämna stan...

Samuel är mest orolig för att hans bilar ska glömmas kvar till de som kommer efter oss och ska bo här - vi måste komma ihåg att ta med bilarna! Han har varit väldigt duktig att packa ner allt för utom det käraste...



Blixten mcqueen! Han kommer nog inte att glömmas bort...

Idag har jag känt mig som en typisk hemmafru och lagat egen potatismos och korv i ugnen, lika gott varje gång, och det bästa är att potatisen blir så lätt att få ner i en viss liten treåringsmage ;)


Smaskens till sista slicken ;) haha

/Madeleine

4 kommentarer:

  1. å å å mormor längtar efter det här

    SvaraRadera
  2. Jag gillar att ni har tomma väggar, för det betyder att ni snart kommer till oss!!!!!

    SvaraRadera
  3. Hihi. Du kan ju lugna lilla busen med att vi lovar hjälpa till att hitta Blixten och hans bilkompisar på posten om de skulle glömmas kvar ;)
    Kram på er!

    SvaraRadera
  4. och skicka. Skulle det stå såklart :)

    SvaraRadera